je ventilatiesysteem Schoonmaken?

Een schoon ventilatiesysteem is essentieel voor een goede luchtkwaliteit in je woning, reinig tijdig je ventilatiesysteem. 

Het is heel normaal dat er in de kanalen van je ventilatiesysteem stof en vuil achterblijft. Verontreinigde kanalen zijn echter een broedplaats voor schimmels en bacteriënDaarom is het belangrijk om je systeem goed te onderhouden en het kanalennet regelmatig te kuisen

 VentyFresh zorgt voor een professionele reiniging van je ventilatiesysteem. 

 

VISUELE INSPECTIE

Met onze speciale camera kunnen wij het ventilatiekanaal vanbinnen inspecteren. Zo kunnen we de aard en de mate van verontreiniging zien en de juiste behandelmethode toepassen

EFFECTIEVE CLEANING METHODE

Met de juiste cleaning methode zorgen wij voor een schoon kanalennet. Met onze speciale borstelstofzuiger geven wij stof en vuil geen kans. Daarnaast onderhouden wij je unit en de filters.

HOUD JE WONING GEZOND EN SCHOON

Verontreinigde lucht kan gezondheidsklachten met zich mee brengen of vieze luchtjes veroorzaken. Met onze service bent je verzekerd van een gezond binnenklimaat.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • VISUELE INSPECTIE VAN HET KANALENNET
  • PROFESSIONELE REINIGING VAN HET SYSTEEM
  • ONDERHOUD VAN JE UNIT EN JE FILTERS

Ventilatie is verplicht, maar beslist geen last

- comfort in je woning - voorkom vochtproblemen - bespaar op je energieverbruik -

EPB verplicht (sinds 2006) de aanwezigheid van een ventilatiesysteem en van ventilatievoorzieningen voor de toe- en afvoer van lucht. De eisen aan de voorzieningen en de noodzakelijke debieten verschillen per gebouw. Ook zijn er verschillen voor nieuwbouw, ingrijpende energetische renovaties (IER) en ‘gewone’ renovaties (zonder bouwvergunning). 

Voor nieuwbouw en ingrijpende energetische renovaties moet je een volledig ventilatiesysteem installeren. Bij gewone renovaties volstaat het meesten om toe- en afvoervoorzieningen te plaatsen.  

Met een goed ventilatiesysteem zorg je uiteraard voor de toe- en afvoer van verse en gezonde lucht. Maar het zorgt ook voor de nodige comfort in je woning. Daarnaast voorkom je door goed te ventileren vochtproblemen. Kies je voor een balansventilatiesysteem (type D) met warmteterugwinning, dan kun je ook nog eens je energieverbruik binnen de perken houden. 

VentyFresh werkt o.a. met systemen van:

Onze klanten over ons bedrijf:

Tips & kennis voor ventilatiesystemen

Let op welk ventilatiesysteem je kiest

Een goede luchtkwaliteit is van vitaal belang. Daarom kies je beter voor een goed ventilatiesysteem, eentje die goed te onderhouden is.

Hier moet je op letten voordat je een ventilatiesysteem kiest: 1. Kies het juiste systeem

Preferred installer van Zehnder-ventilaties

Mijn bedrijf is ontstaan uit het idee dat mensen steeds bewuster omgaan met energieverspilling. Enerzijds door de stijgende energieprijzen en anderzijds omdat het ecologisch gedachtengoed aan populariteit wint. Het zorgt voor een verschuiving in de markt. Waar vroeger vaak werd gekozen voor de …

Jovany David - eigenaar en installateur VentyFresh

Mijn carrière begon als militair bij de Belgische Luchtmacht. Ik volgde een opleiding vliegtuigmechanica en was verantwoordelijk voor het onderhoud van de welbekende F16 straaljagers en de indrukwekkende C-130 propellervliegtuigen. Mijn visie en die van defensie groeiden echter uit elkaar, ik koos voor een sprong in het diepe: ik gaf mijn baan op bij defensie en ging aan de slag voor een ingenieurskantoor. 

Na ruim twee jaar intensief opleidingen te volgen in mijn vrije tijd werd ik energiedeskundige type A (Vlaams Agentschap Energie), ventilatieverslaggever (SKH), luchtdichtheidstester (blowerdoor SKH) en waterkeurder (Aquaflanders). Ik merkte al snel mijn passie voor ventilatiesystemen. Ik volgde allerlei opleidingen om te kunnen werken met alle grote merken (Zehnder, Renson, Tallinn, Duco, Vasco…). 

Toen besloot ik om het erop te wagen: ik begon voor mezelf en richtte Certify+ op, ons hoofdbedrijf. Certify+ doet certificering en keuringen. VentyFresh is onze ventilatietak, naast plaatsing van ventilatiesystemen of leveringen voor zelfbouw ook geurbeleving.

Jovany installeert en keurt al jaren ventilatiesystemen met zijn bedrijf Certify+.

Zijn doel is om mensen een veilige en aangename thuis te bezorgen.

Contactgegevens

Certify+ b.v.

Koewachtsteenweg 8

9180   Moerbeke-Waas

BTW: BE0717957772

IBAN: BE55 0018 5517 7944

contact@certify-plus.be

gun jezelf een geurbeleving met VentyFresh

Bekijk onze gratis demo

Sluit Menu
×
×

Winkelmand