fbpx

BENIEUWD NAAR ONZE REALISATIES?

VentyFresh gaat volluit voor elk project en elke klant, telkens onder voorwaarde

van het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Je vindt op deze pagina een overizcht van onze realisaties.

Projectbouw

Particulier

Tips & kennis voor ventilatiesystemen

Let op welk ventilatiesysteem je kiest

Een goede luchtkwaliteit is van vitaal belang. Daarom kies je beter voor een goed ventilatiesysteem, eentje die goed te onderhouden is.

Hier moet je op letten voordat je een ventilatiesysteem kiest: 1. Kies het juiste systeem

Preferred installer van Zehnder-ventilaties

Mijn bedrijf is ontstaan uit het idee dat mensen steeds bewuster omgaan met energieverspilling. Enerzijds door de stijgende energieprijzen en anderzijds omdat het ecologisch gedachtengoed aan populariteit wint. Het zorgt voor een verschuiving in de markt. Waar vroeger vaak werd gekozen voor de …

Jovany David - eigenaar en installateur VentyFresh

Mijn carrière begon als militair bij de Belgische Luchtmacht. Ik volgde een opleiding vliegtuigmechanica en was verantwoordelijk voor het onderhoud van de welbekende F16 straaljagers en de indrukwekkende C-130 propellervliegtuigen. Mijn visie en die van defensie groeiden echter uit elkaar, ik koos voor een sprong in het diepe: ik gaf mijn baan op bij defensie en ging aan de slag voor een ingenieurskantoor. 

Na ruim twee jaar intensief opleidingen te volgen in mijn vrije tijd werd ik energiedeskundige type A (Vlaams Agentschap Energie), ventilatieverslaggever (SKH), luchtdichtheidstester (blowerdoor SKH) en waterkeurder (Aquaflanders). Ik merkte al snel mijn passie voor ventilatiesystemen. Ik volgde allerlei opleidingen om te kunnen werken met alle grote merken (Zehnder, Renson, Tallinn, Duco, Vasco…). 

Toen besloot ik om het erop te wagen: ik begon voor mezelf en richtte Certify+ op, ons hoofdbedrijf. Certify+ doet certificering en keuringen. VentyFresh is onze ventilatietak, naast plaatsing van ventilatiesystemen of leveringen voor zelfbouw ook geurbeleving.

Jovany installeert en keurt al jaren ventilatiesystemen met zijn bedrijf Certify+.

Zijn doel is om mensen een veilige en aangename thuis te bezorgen.

Contactgegevens

Certify+ b.v.

Koewachtsteenweg 8

9180   Moerbeke-Waas

BTW: BE0717957772

IBAN: BE55 0018 5517 7944

contact@certify-plus.be

gun jezelf een geurbeleving met VentyFresh

Bekijk onze gratis demo

Sluit Menu
×
×

Winkelmand