fbpx

Van Blowerdoortesten tot installatie van ventilatiesystemen

Zehnder-ambassadeur Jovany David is zaakvoerder bij Certify+. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij Jovany terecht voor blowerdoortesten, allerlei keuringen en verslaggevingen en de installatie van ventilatiesystemen. “Certify+ is ontstaan uit het idee dat mensen steeds bewuster omgaan met energieverspilling. Enerzijds door de stijgende energieprijzen en anderzijds omdat het ecologische gedachtengoed aan populariteit wint. Het zorgt voor een verschuiving in de markt. Waar vroeger vaak werd gekozen voor de goedkoopste ventilatie-oplossing primeert nu kwaliteit”.

Het eerste contact tussen Jovany David en Zehnder dateert van enkele jaren geleden. “Ik raakte snel overtuigd van de verschillende troeven van Zehnder. Zo springen het installatie- en gebruiksgemak meteen in het oog. Of het nu gaat om een ventilatie-unit of een toevoerventiel: de installatie en de afregeling gebeurt telkens op een intuïtieve manier. Ook aandacht voor kwaliteit is iets wat ons bindt. Als ventilatieverslaggever heb ik in het verleden maar al te vaak gezien hoe het niet moet. Bij Zehnder is een klant zeker van hoogstaand comfort, een gebruiksvriendelijke bediening en een gegarandeerd thermisch rendement”.

Geluidscomfort

Een ander belangrijk aandachtspunt is geluidscomfort. “Wist je dat geluidshinder nog steeds de hoofdreden is waarom ventilatie-units worden uitgeschakeld? Zeker in de slaapkamer zijn mensen gevoelig aan lawaai. Het is dan ook geen toeval dat het productgamma van Zehnder er op gericht is om zo weinig mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken.

Hands-on mentaliteit

Verder is Jovany bijzonder gecharmeerd door de hands-on mentaliteit bij Zehnder. “Het contact met Zehnder verloopt bijzonder vlot. Ik moet nooit lang wachten op een offerte. De regioverantwoordelijke zorgt telkens voor een snelle opvolging. Bovendien mag ik altijd feedback geven. Bij Zehnder luistert men naar wat de installateurs te vertellen hebben. Wat vinden we van het installatieproces? Zijn er nog verbeterpunten? Welke oplossingen ontbreken nog? De samenwerking met Zehnder is dus niet alleen gebaseerd op ondersteuning maar eveneens op dialoog”.

De zaakvoerder van Certify+ blijft ook in de toekomst verder werken met Zehnder. “Zehnder is altijd een voorloper geweest in de markt. Andere merken moeten vaak achtervolgen. Binnenkort lanceert Zehnder een nieuw plafondmodel. Ik ben er van overtuigd dat design, functionaliteit en gebruiksgemak opnieuw centraal zullen staan bij deze ventilatie-unit. Niet alleen de installateurs profiteren daarvan, maar zeker ook de eindklanten”.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand