fbpx

Ben jij op zoek naar een ventilatiesysteem?

Ons advies: kies voor een kwalitatieve systeem D-installatie

Een goed ventilatiesysteem is een belangrijk onderdeel van je woning. Naast de aanvoer van verse en gezonde lucht, voorkom je hiermee ook vochtproblemen en houd je je energieverbruik binnen de perken. 

 VentyFresh zorgt voor een vakkundige installatie. Ook als je je ventilatiesysteem zelf wilt plaatsen. Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijs.

 

VAKKUNDIGE INSTALLATIE

Product- en vakkennis, bewezen kwaliteit en deskundigheid. Wij beschikken als een van de eersten in het Waasland over het 'preferred installer label' van Zehnder.

UNIEK SYSTEEM VOOR ZELFBOUW

Bij zelfplaatsing bezorgen wij je alle informatie en begeleiding die je nodig hebt. Met het uniek systeem (van Zehnder) met comfowell geluiddempende verdeelkasten is de plaatsing een fluitje van een cent.

BESTE PRIJS KWALITEIT

Bij ons geen goedkope en minderwaardige materialen om te kunnen 'prijsduiken'. Wij kiezen steeds voor een kwalitatieve installatie voor de meest voordelige prijs.

Hoe ziet een installatie eruit?

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • VOLLEDIGE INSTALLATIE DOOR ONS
  • PROFESSIONEEL ADVIES BIJ ZELFPLAATSING
  • TEKST EN UITLEG GEBRUIK EN ONDERHOUD
  • INREGELING EN OPSTART VAN HET SYSTEEM​
  • VENTILATIEVOORONTWERP (STS)
  • VENTILATIEPRESTATIEVERSLAG

Ventilatie is verplicht, maar beslist geen last

- comfort in je woning - voorkom vochtproblemen - bespaar op je energieverbruik -

EPB verplicht (sinds 2006) de aanwezigheid van een ventilatiesysteem en van ventilatievoorzieningen voor de toe- en afvoer van lucht. De eisen aan de voorzieningen en de noodzakelijke debieten verschillen per gebouw. Ook zijn er verschillen voor nieuwbouw, ingrijpende energetische renovaties (IER) en ‘gewone’ renovaties (zonder bouwvergunning). 

Voor nieuwbouw en ingrijpende energetische renovaties moet je een volledig ventilatiesysteem installeren. Bij gewone renovaties volstaat het meesten om toe- en afvoervoorzieningen te plaatsen.  

Met een goed ventilatiesysteem zorg je uiteraard voor de toe- en afvoer van verse en gezonde lucht. Maar het zorgt ook voor de nodige comfort in je woning. Daarnaast voorkom je door goed te ventileren vochtproblemen. Kies je voor een balansventilatiesysteem (type D) met warmteterugwinning, dan kun je ook nog eens je energieverbruik binnen de perken houden. 

WAAROM VENTYFRESH?

VentyFresh staat voor pure kwaliteit, op alle vlakken. Van installatie tot gebruikte materialen, VentyFresh staat garant voor de beste installatie met de langste levensduur en kwaliteit. Er zijn tal van redenen waarom de door VentyFresh geplaatste installaties topkwaliteit zijn, één daarvan zijn onze ventielen.

VentyFresh ventielen van topkwaliteit

Onze ventielen zijn van de hoogste kwaliteit, hebben weinig tot zelfs géén vuilafzetting en verkleuren niet. Geluidsstil is bij onze ventielen de norm. Nog een pluspuntje? Ze zijn compleet overschilderbaar!

Generieke ventielen van concurrenten

Er wordt veelal gebruik gemaakt van goedkope ventielen die zorgen voor geluidshinder, vuilafzetting op het plafond, tochtgevoel, enz. Deze ventielen zijn herkenbaar door hun typische generieke uitstraling en worden door VentyFresh dus niet gebruikt.

Vuilafzetting tegen het plafond
Vuilafzetting tegen de muur
Generiek, luidruchtig ventiel
Generiek ventiel met vuilafzetting

VentyFresh werkt o.a. met systemen van:

Onze klanten over ons bedrijf:

Tips & kennis voor ventilatiesystemen

Let op welk ventilatiesysteem je kiest

Een goede luchtkwaliteit is van vitaal belang. Daarom kies je beter voor een goed ventilatiesysteem, eentje die goed te onderhouden is.

Hier moet je op letten voordat je een ventilatiesysteem kiest: 1. Kies het juiste systeem

Preferred installer van Zehnder-ventilaties

Mijn bedrijf is ontstaan uit het idee dat mensen steeds bewuster omgaan met energieverspilling. Enerzijds door de stijgende energieprijzen en anderzijds omdat het ecologisch gedachtengoed aan populariteit wint. Het zorgt voor een verschuiving in de markt. Waar vroeger vaak werd gekozen voor de …

Jovany David - eigenaar en installateur VentyFresh

Mijn carrière begon als militair bij de Belgische Luchtmacht. Ik volgde een opleiding vliegtuigmechanica en was verantwoordelijk voor het onderhoud van de welbekende F16 straaljagers en de indrukwekkende C-130 propellervliegtuigen. Mijn visie en die van defensie groeiden echter uit elkaar, ik koos voor een sprong in het diepe: ik gaf mijn baan op bij defensie en ging aan de slag voor een ingenieurskantoor. 

Na ruim twee jaar intensief opleidingen te volgen in mijn vrije tijd werd ik energiedeskundige type A (Vlaams Agentschap Energie), ventilatieverslaggever (SKH), luchtdichtheidstester (blowerdoor SKH) en waterkeurder (Aquaflanders). Ik merkte al snel mijn passie voor ventilatiesystemen. Ik volgde allerlei opleidingen om te kunnen werken met alle grote merken (Zehnder, Renson, Tallinn, Duco, Vasco…). 

Toen besloot ik om het erop te wagen: ik begon voor mezelf en richtte Certify+ op, ons hoofdbedrijf. Certify+ doet certificering en keuringen. VentyFresh is onze ventilatietak, naast plaatsing van ventilatiesystemen of leveringen voor zelfbouw ook geurbeleving.

Jovany installeert en keurt al jaren ventilatiesystemen met zijn bedrijf Certify+.

Zijn doel is om mensen een veilige en aangename thuis te bezorgen.

Contactgegevens

Certify+ b.v.

Koewachtsteenweg 8

9180   Moerbeke-Waas

BTW: BE0717957772

IBAN: BE55 0018 5517 7944

contact@certify-plus.be

gun jezelf een geurbeleving met VentyFresh

Bekijk onze gratis demo

Sluit Menu
×
×

Winkelmand